WAT DOEN WE HOME WIE ZIJN WE WELKE IDEEEN HOE WERKEN WE

Zottegemstraat 2
B-9688 Maarkedal
(Schorisse)

telefoon/fax:
055 45 66 10

info@ideevoortwee.be

     U bent hier: WAT DOEN WE /  Redactie  
  RedactieOnderhoudNieuwsgaring KennisdelingDigitale toepassingenSitestructuur Web- en ander redactiewerk  
  IDEEvoorTWEE schrijft teksten op maat. Afhankelijk van wie u wil bereiken, wat u wil zeggen, waarom en wanneer. Wij zorgen ervoor dat u op de best mogelijke manier uw doelgroep bereikt en soms zijn de eenvoudigste middelen de beste.

Wij schrijven digitale en analoge teksten, naargelang het medium waarvoor ze dienen. Dit kunnen boeken, brochures, folders en nieuwsbrieven zijn, maar ook teksten voor websites, e-zines en digitale applicaties.

Schrijven voor het internet is anders dan voor een brochure of een boek. Het verschil kennen wij als geen ander. Wij gooien de informatie die in een brochure of folder terug te vinden is niet zomaar op een website, maar gieten die in de gepaste vorm. De belangrijkste informatie komt voorop en wordt eventueel elders verder uitgediept.

Wij leveren ook de inhoud voor uw digitale nieuwsbrief, actualiteitenrubriek, blog, informatieve pagina of kenniswebsite.

En van onze specialisaties is de aanmaak van e-boeken en e-brochures waarin interactieve elementen worden verwerkt of die aansluiten op gedrukte boeken en brochures. Daarnaast ontwerpen en onderhouden we ook webapplicaties voor smartphones.
Ideen om te delen