WIE ZIJN WE HOME WAT DOEN WE WELKE IDEEEN HOE WERKEN WE

Zottegemstraat 2
B-9688 Maarkedal
(Schorisse)

telefoon/fax:
055 45 66 10

info@ideevoortwee.be

     U bent hier: WIE ZIJN WE /  IdeeŽn om te delen  
  IdeeŽn om te delenMensen met ideeŽn IdeeŽn om te delen  
  Een goed idee deel je minstens met twee. IDEEvoorTWEE heeft tal van ideeŽn voor tekst en web: we begeleiden de opstart en opvolging van uw nieuwe website en/of zorgen voor de actualisatie van uw bestaande site.

In samenspraak werken we aan de inhoud, zowel tekst als beeld, en geven die een gepaste plaats op uw website. Wij kunnen eveneens instaan voor de permanente inhoudelijke opvolging van uw site, d.w.z. dat wij de informatie die u ons aanreikt, onder de juiste vorm op uw website zetten. Zo blijft die steeds actueel en wordt de inhoud regelmatig vernieuwd en aangevuld. Dit trekt meer en regelmatig bezoekers naar uw website en resulteert in een hogere score in de zoekmachines.

  • IDEEvoorTWEE bekijkt samen met u hoe u mťťr uit uw website of blog haalt.
  • IDEEvoorTWEE zet u op weg om uw website of blog zelf beter te onderhouden. Als dat voor u te ingewikkeld is of teveel tijd vergt, doen wij het voor u.
  • IDEEvoorTWEE helpt u om meer web en minder tekst aan elkaar te binden. Een link of een beeld zegt soms meer dan een tekst.
  • IDEEvoorTWEE zorgt voor de wisselwerking tussen gedrukte - statische - tekst en digitale - dynamische - tekst, die zonodig gemakkelijk en snel bij te werken is.
  •