WAT DOEN WE HOME WIE ZIJN WE WELKE IDEEEN HOE WERKEN WE

Zottegemstraat 2
B-9688 Maarkedal
(Schorisse)

telefoon/fax:
055 45 66 10

info@ideevoortwee.be

     U bent hier: HOE WERKEN WE /   
  WerkwijzeGeen kat in een zakCMSDe eerste stap Muizenissen  
  Waarom kiezen voor IDEEvoorTWEE en waarom niet meteen naar een websitebouwer toestappen?

Eenvoudig: omdat u geen huis bouwt zonder architect. Een website is een planproces dat meerdere stappen doorloopt. Een degelijke planning vooraf, een onafhankelijke begeleiding en een gedegen opvolging behoeden u voor teleurstellingen achteraf. Doorgaans bemerkt u pas later dat uw website op los zand is gebouwd.

Veel websitebouwers zijn technisch en vormelijk sterk maar laten de voorbereiding en de invulling over aan hun klant. Weinigen zijn begenadigd schrijver waardoor de inhoud moeilijk leesbaar is en onaangepast aan het medium.

Uitbreidingen en aanpassingen blijken nadien niet mogelijk of vereisen dure kunstgrepen. De site oogt misschien erg mooi maar de inhoud gaat verloren. De websitebezoeker verliest er zijn weg of raakt gefrustreerd wanneer hij of zij niet snel en efficiŽnt de nodige informatie vindt. Voor elke aanpassing bent u verplicht bij de websitebouwer aan te kloppen of u betaalt jaarlijks huur voor het beheersysteem.

IDEEvoorTWEE zorgt ervoor dat u nog lange tijd nadien plezier en voordeel haalt uit uw site en dat deze de investering waard blijft. De kleine meerkost voor de voorbereiding verdient u later dubbel en dik terug.