WAT DOEN WE HOME WIE ZIJN WE WELKE IDEEEN HOE WERKEN WE

Zottegemstraat 2
B-9688 Maarkedal
(Schorisse)

telefoon/fax:
055 45 66 10

info@ideevoortwee.be

     U bent hier: HOE WERKEN WE /  Geen kat in een zak  
  WerkwijzeGeen kat in een zakCMSDe eerste stap Geen kat in een zak  
  IDEEvoorTWEE verkoopt je geen kat in een zak. We bespreken vooraf de opdracht, want het moet voor beide partijen duidelijk zijn wat wel en wat niet in de opdracht begrepen is.

IDEEvoorTWEE doet je een werkvoorstel met kostenraming. Als het voorstel een totaalpakket is, kun je daaruit een keuze maken van opdrachten met voorrang en opdrachten van secundair belang.

Voorbeeld: u start een eigen zaak op en wil een website. Daarbij zou u ook promotie willen maken, want alleen een website op het www is als een mooie boetiek in een havenbuurt. De klanten die je op het oog hebt, komen niet in die buurt en vinden de boetiek niet. Dus is er een uithangbord nodig; liefst met een wegwijzer, een advertentie en ... en...

Waarmee we willen zeggen: u gaat zover als u zelf wil met de promotie. Uit het ene idee volgt het andere, maar uw zaak is zeker niet bedrijfsklaar als de ruimte bemeubeld is. Een mix van promotiemiddelen dringt zich op om je producten of diensten aan de man en de vrouw te brengen. IDEEvoorTWEE denkt met je mee om je zaak werkbaar en rendabel te maken. Investeren in je zaak loont.

Elke vraag is maatwerk. Daarom is het moeilijk om op deze plaats van onze website een prijslijst te publiceren, maar wij willen dat je waar voor je geld krijgt. Vraag daarom om een vrijblijvend onderhoud en een offerte.